پروفیل گالوانیزه سرد

قیمت کم

ضمانت مرجوعی کالا

برای اطلاع از آخرین قیمت ها شماره موبایل خود را وارد کنید

تماس با کارشناس

شبکه های اجتماعی

پروفیل گالوانیزه سرد

پروفیل گالوانیزه سرد

لوله و ستون گالوانیزه سرد

سایز (نمره) ضخامت (MM) وزن شاخه (KG) طول (M) واحد قیمت (ریال)
2 2.00 5.80 6 کیلوگرم تماس بگیرید
2.5 2.00 7.50 6 کیلوگرم تماس بگیرید
3 2.00 9.50 6 کیلوگرم تماس بگیرید
4 2.00 12.50 6 کیلوگرم تماس بگیرید
5 2.00 14.30 6 کیلوگرم تماس بگیرید
6 2.00 17.50 6 کیلوگرم تماس بگیرید
70*70 2.00 26.00 6 کیلوگرم تماس بگیرید
80*80 2.00 30.00 6 کیلوگرم تماس بگیرید
2 2.50 7.30 6 کیلوگرم تماس بگیرید
2.5 2.50 9.50 6 کیلوگرم تماس بگیرید
3 2.50 11.50 6 کیلوگرم تماس بگیرید
4 2.50 15.60 6 کیلوگرم تماس بگیرید
5 2.50 17.80 6 کیلوگرم تماس بگیرید
6 2.50 22.00 6 کیلوگرم تماس بگیرید
70*70 2.50 33.00 6 کیلوگرم تماس بگیرید
80*80 2.50 38.00 6 کیلوگرم تماس بگیرید

یکی از انواع لوله و پروفیل گالوانیزه، پروفیل گالوانیزه سرد است که از محصولات پرکاربرد در صنایع ساختمان سازی است که استفاده از آن در حال افزایش است. پروفیل گالوانیزه سرد یک نوع پروفیل فولادی است که توسط پوشش گالوانیزه سرد محافظت شده است. گالوانیزه سرد به معنای روشی است که در آن یک لایه نازکی از روی بر روی سطح فولاد اعمال می‌شود تا از اکسیداسیون و زنگ‌زدگی آن جلوگیری کند. فولاد گالوانیزه سرد به علت داشتن پوشش ضخیم‌تر نسبت به فولاد گالوانیزه گرم، مقاومت بالاتری در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی دارد. این پروفیل‌ها در صنایع مختلفی مانند ساختمان‌ها، خودروسازی، تولید لوازم خانگی و ماشین‌آلات، استفاده می‌شوند. در اینجا به بررسی دقیق پروفیل گالوانیزه سرد و مراحل تولید، مزایا، کاربردها و قیمت این پروفیل‌ها می‌پردازیم.

پروفیل چیست؟

پیش از آن که با مفهوم پروفیل گالوانیزه سرد آشنا شویم، بیایید ابتدا با پروفیل و انواع و کاربر آن آشنا شویم. در صنعت ساختمان از مصالح مختلفی استفاده می‌شود که هر کدام دارای ویژگی‌ها و خواص متفاوتی هستند. یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی، انواع مصالح فلزی مانند پروفیل‌های ساختمانی فولادی است. پروفیل‌های فولادی دارای مقاطع ثابت در طول مشخصی هستند که برای بهبود کیفیت و سرعت در صنایع مختلف به ویژه در پروژه های ساختمانی استفاده می شود.
پروفیل، از نظر لغوی به معنای مقطع ثابت در طول زیاد است. این سازه ساختمانی می‌تواند در مقطع کوچک یا بزرگ تولید شود. مقاطع بزرگ معمولاً در اجزای اصلی سازه‌ها و ساختمان‌ها، مثل ستون‌ها و تیرها که وظیفه‌ی تحمل بار زیاد دارند، کاربرد دارند. پروفیل‌های کوچک‌تر برای نرده، در و پنجره و اجزایی از این قبیل استفاده می‌شوند.

تاریخچه پروفیل

تاریخچه پروفیل‌های فولادی به سال 1890 برمی‌گردد، یعنی زمانی که مهندسان در اسکاتلند از ورق‌های رولی استفاده کردند که برای ساخت یک پل به طول 521 متر پرچ شده بود. حدود دو دهه بعد، برادران Mannsman برای سهولت در اتصال قطعات و سازه‌ها، سوراخ‌های مورب روی این رول‌های ورق ایجاد کردند و به تولید گسترده این پروفیل‌ها پرداختند. این فرآیند بهینه‌سازی توسط مهندسان مختلف تا جنگ جهانی دوم ادامه یافت؛ در این دوران صنعت جوشکاری رشد چشمگیری داشت. در طول جنگ جهانی دوم، سازندگان با استفاده از جوشکاری یکپارچه موفق به تولید مقاطع خالی کم‌ضخامت‌تر و بدون درز کردند.
پس از جنگ جهانی دوم، مولر دستگاهی را اختراع کرد که به کمک آن به راحتی برش‌های دایره‌ای و مستطیلی روی پروفیل‌ها ایجاد می‌شد. در این سال‌ها و اقدامات انجام شده، تولید مقاطع فولادی توسعه قابل توجهی یافت.

فرایند گالوانیزاسیون چیست؟

تاریخچه گالوانیزاسیون یا روی‌اندود کردن فلزات به حدود سه قرن پیش برمی‌گردد و به نام لوییجی گالوانی نام‌گذاری شده است؛ دانشمند ایتالیایی و ابداع‌کننده‌ این روش. برای اولین بار در سال 1850 اولین کارخانه تولید پروفیل گالوانیزه تاسیس شد و به تدریج گسترش یافت. همان‌طور که می‌دانید فولاد در مجاورت رطوبت و هوا زنگ می‌زند و پوسیده می‌شود. برای محافظت از لوله در برابر زنگ‌زدگی، آن را به وسیله گالوانیزاسیون مقاوم می‌کنند. فرایند گالوانیزاسیون پروفیل‌های سیاه، یکی از موثرترین و اقتصادی‌ترین روش‌ها برای مقاوم‌‌سازی آن‌ها در برابر رطوبت و زنگ‌زدگی است. گالوانیزاسیون به دو روش سرد و گرم انجام می‌شود. هر دو روش موجب افزایش مقاومت پروفیل در برابر عوامل محیطی همچون رطوبت، تغییر رنگ و خوردگی می‌شوند. در اینجا به تشریح جزیی‌تری از گالوانیزه سرد می‌پردازیم.

گالوانیزاسیون به زبان ساده

فرایند گالوانیزاسیون یک فرایند شیمیایی است که با استفاده از آن، محافظتی از فلزات ایجاد می‌شود. در این فرایند، یک لایه نازک از فلز روی سطح فلز اصلی تشکیل می‌شود تا آن را از عوامل خارجی مانند اکسیداسیون و خوردگی محافظت کند. یکی از روش‌های معروف گالوانیزاسیون، استفاده از روی برای پوشش دادن فلزها است.
گالوانیزه کردن عمدتا برای محافظت از فلزهای آهنی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به ویژه فولاد. برای انجام این فرایند، قطعات فلزی به عنوان قطعات کاتد (فلزی که می‌خواهیم آن را گالوانیزه کنیم) و اندازه‌گیری‌های آن‌ها به عنوان قطعات آند (معمولاً از روی) در نظر گرفته می‌شوند. سپس قطعات فلزی در محیط الکترولیتی و با استفاده از جریان الکتریکی در این فرآیند غوطه‌ور می‌شوند.
برای آشنایی با گالوانیزه گرم نیز در سایت PGCO مطالبی تحت عنوان “پروفیل گالوانیزه گرم” درج شده است که می‌توانید به آن مراجعه نمایید.

پروفیل گالوانیزه سرد، یکی از مقاوم‌ترین انواع پروفیل‌های تولیدی

به طور کلی، پروفیل‌ها با توجه به شکل ظاهری، میزان باربری، روش تولید، فرآیند تولید و مواد به انواع مختلفی طبقه‌بندی می شوند.
با توجه به شکل ظاهری، پروفیل‌ها به دو دسته باز و بسته تقسیم می شوند که هر کدام دارای مقاطع مختلف و ویژگی های خاص خود هستند.
اگر بخواهیم پروفیل‌ها را بر اساس فرآیند تولید دسته‌بندی کنیم باید بگوییم که در حال حاضر روش های مختلفی وجود دارد که می‌توان پروفیل‌هایی با مزایای متفاوت تولید کرد. یکی از روش های تولید پروفیل، استفاده از دستگاه‌های نورد است. در روش نورد با استفاده از دو غلتک، شکل‌دهی ورق فلز طی فرآیندی تدریجی انجام می‌شود. نورد به دو صورت گرم و سرد انجام می‌شود که هر کدام ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. تولید پروفیل را می‌توان در دماهای بالا (نورد گرم) یا در دمای اتاق (نورد سرد) انجام داد. دما در نتیجه تولید نقش مهمی ایفا می‌کند. از هر دو روش نورد سرد و گرم می‌توان برای تولید پروفیل‌های ساخته شده از فولاد معمولی یا ضد زنگ استفاده کرد، اما محصول نهایی هر کدام دارای خواص متفاوتی است.

پروفیل گالوانیزه سرد چیست؟

نورد سرد (Cold rolling) مشابه نورد گرم است، با این تفاوت که فرآیند در دمای اتاق انجام می‌شود. تولید مقاطع توخالی به روش نورد سرد به گونه‌ای است که صفحه فولادی در دمای معمولی هوای اتاق توسط پی‌های غلتکی تحت فشار قرار می‌گیرد و تغییر شکل می‌دهد. نتیجه استفاده از این روش تولید سطوح با دقت بالا و قطعات با استحکام بالا است. دقت اشکال و مقاطع تولید شده در این روش بسیار بالاست. پروفیل‌های تولید شده به روش نورد سرد برای ساخت دوار و بسیاری از ملزومات صنعتی مناسب هستند و برای کارهای سبک ساختمانی مانند ناودانی، چهارچوب درب ساختمانی و … قابل استفاده هستند.

به طور کلی پروفیل‌های تولید شده در روش های نورد سرد و گرم (پروفیل‌های گالوانیزه سرد و گرم) از نظر ظاهری مشابه هستند اما از نظر کیفیت و دقت سطوح و همچنین شکل پذیری متفاوت خواهند بود.
پس پروفیل گالوانیزه سرد یک نوع پروفیل فولادی است که توسط فرآیند گالوانیزه سرد محافظت شده است. در این فرآیند، ورق‌ها یا نوارهای فولادی که معمولاً از فولاد ضخیم‌تر تولید می‌شوند، در یک حمام اسیدی غوطه‌ور می‌شوند و سپس به عنوان آند در حوضچه‌ای حاوی روی می‌گردند. با اعمال جریان الکتریکی به مدت کوتاه، روی از سطح نوار فولادی جدا می‌شود و به صورت لایه‌ای نازک بر روی آن رسوب می‌شود.
این لایه نازک از روی باعث محافظت از فولاد می‌شود و آن را از زنگ‌زدگی، خوردگی و اکسیداسیون محافظت می‌کند. گالوانیزه سرد به دلیل داشتن پوشش ضخیم‌تر از گالوانیزه گرم، مقاومت بهتری در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی ارائه می‌دهد.

مراحل تولید پروفیل گالوانیزه سرد

به طور مختصر در گالوانیزه سرد پروفیل فولادی داخل محلول نمک روی قرار می‌گیرد و فلز روی، طی فرایند الکترولیز (آند _ کاتد) بر قسمت خارجی لوله رسوب می‌کند و تمام این فرایند در دمای پایین صورت می‌گیرد. پروفیلی که به این روش تولید می‌شود، پروفیل گالوانیزه سرد نام دارد. قبل از شروع فرایند گالوانیزاسیون سرد باید اقدامات زیر روی پروفیل انجام شود:

  1. سطوح مورد نظر باید از هر گونه آلودگی پاک شوند.
  2. سطح فلز باید فاقد هر گونه زنگ زدگی و خوردگی باشد.
  3. هر گونه رطوبت از سطح پاک شود.

ویژگی‌های پروفیل گالوانیزه سرد

از مهم‌ترین ویژگی‌های پروفیل گالوانیزه سرد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیفیت این محصول به میزان تراکم و چسبندگی پوشش گالوانیزه بستگی دارد.
  • در این نوع گالوانیزاسیون حداکثر پوشش روی، بین 5 الی 8 میکرون است.
  • طول عمر مفید پروفیل‌ها، بین 3 الی 5 سال است.
  • سطح داخلی پروفیل که بدون پوشش گالوانیزه است، مستعد زنگ‌زدگی است.
  • ضخامت گالوانیزه این پروفیل‌ها به قدری پایین است که با کشیدن یک شی تیز روی آن‌ها می‌توان پوشش را خراشید.
  • سطح پروفیل گالوانیزه سرد براق است و در صورت تمایل می‌توان آن‌ها را رنگ کرد.

کاربرد پروفیل گالوانیزه سرد

با توجه به ویژگی‌های پروفیل گالوانیزه سرد که در بالا به آن پرداختیم، به طور خلاصه باید گفت این نوع پروفیل برای فضاهای داخلی مناسب‌تر است. این تجهیزات در ضخامت و ابعاد گوناگون تولید و عرضه می‌شوند. به عنوان مثال از پروفیل‌هایی با ضخامت بالا به دلیل عدم آسیب‌پذیری در برابر فشار هوا، در برج‌ها و ساختمان‌های تجاری با ارتفاع زیاد، استفاده می‌شود. از دیگر کاربردهای پروفیل سرد، می‌توان به ساخت درب و پنجره‌‌های PVC، سقف‌های شیروانی، کانال‌های کولر و پروفیل گلخانه‌های صنعتی اشاره کرد. در ادامه چند مورد از بیشترین کاربردها را مرور می‌کنیم:

سازه‌های فلزی

وزن متعادل و استحکام این نوع پروفیل، آن را به یکی از محبوب‌ترین تجهیزات در میان خریداران تبدیل کرده است. البته در نظر داشته باشید که این مصالح به دلیل ضخامت کم پوشش گالوانیزه محدودیت‌هایی در کاربرد دارد.

حصارکشی

از دیگر کاربردهای پروفیل گالوانیزه سرد می‌توان به قفسه‌بندی سالن پرورش قارچ، حصارکشی محوطه‌ها و … اشاره کرد. پروفیل‌های گالوانیزه اگر با فاصله کم نصب شوند مانند یک دیوار دفاعی عمل می‌کنند و حتی می‌توان آن‌ها را رنگ کرد.

مزایای پروفیل گالوانیزه سرد

مهم‌ترین مزیت‌های این پروفیل مقاوم عبارتند از:

  1. گالوانیزه سرد با کمترین تجهیزات اجرا می‌شود، به همین دلیل این فرایند بسیار راحت بوده و زحمت چندانی ندارد.
  2. فلزاتی که به روش گالوانیزه سرد پوشش داده می‌شوند، سطحی براق دارند.
  3. برای اجرای این روش به متریال کمی نیاز است، در نتیجه هزینه‌ها بسیار کاهش می‌یابد.
  4. مدت زمان اجرای این فرایند بسیار کم است و از این طریق می‌توان در زمان صرفه جویی کرد.
  5. استفاده از پروفیل گالوانیزه سرد نسبت به پروفیل گالوانیزه گرم بسیار مقرون به صرفه است.

تفاوت گالوانیزاسیون گرم و سرد

پروفیل گالوانیزه سرد چه تفاوتی با پروفیل گالوانیزه گرم دارد؟ در زیر به تفاوت‌های این دو روش گالوانیزاسیون پرداخته‌ایم:

  1. در روش سرد پروفیل ظاهری درخشان دارد؛ ولی در روش گرم محصول نهایی مات بوده است.
  2. پروفیل گالوانیزه در روش گرم مقاومت بالاتری در برابر خوردگی دارد؛ ولی در روش سرد مقاومت پایین‌تری دارد و مناسب برای مکان‌هایی داخلی است.
  3. تفاوت اصلی این دو روش در ضخامت لایه‌ی گالوانیزه در سطح پروفیل است.
  4. قیمت تمام شده‌ی پروفیل در روش گالوانیزاسیون گرم بیشتر است.
  5. سطح داخلی پروفیل نیز در گالوانیزه گرم، روی اندود می‌شود؛ اما در پروفیل گالوانیزه سرد اینگونه نیست.

قیمت پروفیل گالوانیزه سرد

قیمت پروفیل گالوانیزه سرد به فاکتورهایی مانند هزینه مواد اولیه، کیفیت تولید، برند تولید کننده، نوسانات نرخ ارز، بازار داخلی و قیمت جهانی محصول، بستگی دارد. لذا اعلام قیمت ثابت امکان‌پذیر نیست. شما مشتریان گرامی قبل از خرید، می‌توانید از قیمت روز پروفیل گالوانیزه سرد مطلع شوید و از متخصصین شرکت پتروگرایش مشاوره‌ی رایگان و پیش فاکتور دریافت کنید.

خرید پروفیل گالوانیزه سرد

امروزه کارخانه‌های زیادی همچون پتروگرایش، ساوه، سپنتا و… در زمینه‌ی تولید پروفیل گالوانیزه سرد فعالیت می‌کنند. شرکت پتروگرایش با بیش از 10 سال سابقه در زمینه‌ی تولید انواع پروفیل، لوله و اتصالات، یکی بزرگترین تولیدکنندگان پروفیل گالوانیزه سرد در کشور است؛ که با پیروی از استانداردهای ملی و بین المللی و استفاده از آخرین تکنولوژی‌های موجود، محصولات خود را تحت عنوان تجاری PGCO به بازار عرضه می‌کند. علاوه بر مزایای کلی لوله‌های گالوانیزه که گفته شد، در میان مزیت‌های رقابتی این شرکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضمانت مرجوعی کالا

به منظور اعتمادسازی شما مشتریان گرامی و تضمین کیفیت محصولات تولیدی، امکان عودت محصولات تا 7 روز بعد از خرید وجود دارد.

  • وزن و ضخامت استاندارد

پروفیل‌های گالوانیزه‌ی PGCO دارای ضخامت و وزن استاندارد بوده و مطابق با فناوری‌های جدید تولید و روانه بازار می‌شوند.

  • عدم ریزش گالوانیزه

پوشش گالوانیزه در فرایند اجرا، خم کردن و نصب دار ریزش یا آسیب نمی‌شود.

شما می‌توانید پیش از خرید پروفیل گالوانیزه سرد یا گرم از مشاوره‌ی متخصصین شرکت پتروگرایش استفاده کنید و با خیال راحت بهترین پروفیل گالوانیزه را با توجه به نیاز پروژه‌ی خود از نظر سایز و ضخامت انتخاب کنید. کافیست همین حالا با شماره 02149986000 تماس بگیرید تا متخصصین ما بهترین پروفیل گالوانیزه را به شما پیشنهاد کنند.

پروفیل گالوانیزه سرد